sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Taidesuunnistusta ja terassikelejä

Vuorotyön onni on pidennetyt viikonloput. Kolmen päivän vapaa tuntuu jo minilomalta. Ja siinä ajassa ehtii jo monenmoiseen aktiviteettiin osallistua. Aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta koko vapaiden ajan, ei voinut muuta tehdä kuin hymyillä. 

Perjantaina sain siskonpojat 8 vee ja 6 vee yökylään. Tästä illasta ja seuraavasta päivästä ei menoa ja meinikiä puuttunut. Ensimmäistä vapaapäivää ei voi niin rentouttavaksi sanoa. Osaa taas arvostaa oman kodin rauhaa ja hiljaisuutta. 


Lauantaina ohjelmassa oli taidesuunnistusta, jossa pääsee näkemään eri taiteilijoita, taideyhteisöjä, työtiloja, gallerioita ja näyttelypaikkoja. Kohteita oli tänä vuonna mukana 132, mutta meidän suunnistus keskittyi keskustaan ja oli täten vain pintaraapaisu tapahtuman tarjonnasta. Hienoja töitä ja erilaisia työhuoneita, saatiin myös itse yhdessä kohteessa askarrella pieni koriste. Viimeisenä "rastina" pysähdyttiin nauttimaan auringosta ja kylmästä siideristä Miamin terassille. 


Tänään suunnistus jatkuu vielä yhden työhuoneen verran, kun käyn vierailemassa piirustusopettajani työhuoneella siskonpoikien kanssa. Tarkoituksena olisi myös pyörähtää Ikeassakin ihan vain "ikkunaostoksilla" sekä tietenkin nauttia jäätelöt auringonpaisteessa. 

Enpä muista, että kovinkaan usein huhtikuussa olisi istuttu terassilla T-paitasillaan tai nautittu jäätelöä ulkosalla. Tervetuloa kesä, hieman etuajassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti