lauantai 12. huhtikuuta 2014

Jumppamaraton, messut ja ystävä

Lauantaini käynnistyvät yleensä zumballa. Tällä kertaa tarjolla oli kuitenkin jumppamaraton eli puolen tunnin kestoisia lajeja klo 10-14. Maraton käynnistyi Hyvää huomenta -lämmittelyllä, tämän jälkeen oli vuorossa kahvakuulaa, zumbaa, kuntonyrkkeilyä, yllätys-jumppa ja kunto+. Näiden lisäksi olisi vielä ollut spinning ja venyttely, mutta skippasin nämä, koska lauantain muut aikataulut kolkuttelivat ovella. (Enkä spinningistä niin paljoa tosiasiassa edes välitä).

Jumppamaratoneissa parasta on se kun mennään täysillä monta tuntia putkeen ja koko kroppa huutaa armoa. Ja juuri kun ajattelit ettet enää jaksa yhtään niin uusi lajia alkaa ja taas mennään täysillä. Tänään yllätys-jumppana oli satujumppaa, mitäpä muutakaan voisi zumba-ohjaajaltamme ja muilta ohjaajilta odottaakaan. Puolen hehtaarin metsään siis mentiin kanin, ihaan, nalle puhin, tiikerin ja nasun kanssa. Ja ei ole lasten leikkiä tuo satujumppakaan vaan jokainen lihas otettiin kunnolla käyttöön. Hymy huulilla, liikunnan riemustahan kaikesta kuitenkin on kyse. 


Onnistunut lauantain alotus, hymy huulilla, kaikkensa antaneena. Ja sykemittari kertokoon oliko rankkaa...kolmen tunnin urheilun tulos.
Olihan tehokasta, huh
Jumpan jälkeen nokka kohti kotia, treffit keskustorille oli sovittu kolmen pintaan. Tehokas suihku-syönti-laittautuminen ja kohti keskustaa. Suuntana oli Tampereen messut, joiden anteina oli puutarha, kirjat, viinit ja kotimaan matkailu. Nähtävää oli paljon ja kiertelyyn olisi saanut tuhlattua enemmänkin aikaa, mutta ripeästi suunnattiin ständiltä toiselle, täyteltiin arvontalipukkeita ja kerättiin kuponkeja ja esitteitä.
Pientä naposteltavaa
Suunnitelmia kesälle ja tulevaisuuteen syntyi kotimaan matkailuosastolla, pyöräretki Ahvenanmaalle yhtenä suunnitelmana. Pyörähdettiin myös Sodankylän ja Posion ständeillä. Kirjamessujen kautta siirryttiin viinimessuille maistelemaan juustoja ja hilloja, joita oli tarjolla, NAM!. Viinit jätettiin muiden maisteltavaksi (pelkästä viinilasin käytöstä veloitus oli 3€ + siihen sitten maisteluliput á 2€) ja suunnattiin takaisin keskustaan syömään ja juomaan. Otettiin käyttöön messuilta saatu kuponki ja Martinassa syötiin pihvit (kaksi yhden hinnalla) ja otettiin kyytipojaksi pullo viiniä. 
Hyvän ystävän seurassa maittoi ruoka ja viini. Käytiinpä näiden äärellä jälleen hyviä keskusteluita elämästä. Arjen tähtihetkiä, niitäpä nämä hyvinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti