lauantai 13. elokuuta 2016

Kesän pienet tähtihetket ❤
Kesä on kohta mennyt menojaan ja syksy on jo nurkan takana. Mihin tämä aika oikein rientää? Vaikka niinhän se tekee, kun on mukavaa. Kesä on ollut työntäyteinen, mutta on siihen onneksi mahtunut paljon muutakin ja arjen pieniä tähtihetkiä olen totisesti saanut viettää.

Olen vieraillut asuntomessuilla, mökkeillyt, syönyt hyvin, käynyt terassilla, nauttinut punaviiniä, iloinnut aurinkoisista hetkistä, tavannut ystäviä ja täyttänyt pakastimen mustikoilla, mansikoilla ja vadelmilla. Mukavia muistoja on kesältä kertynyt...

Yksi kesän kohokohdista oli varmasti osallistuminen Roihu -leirin rakennusleirille, jossa tosin vietin vain viikonlopun. Mutta oi, mikä paluu lapsuuden ja nuoruuden harrastuksen pariin...ei se partiolaisuus ihmisestä näköjään mihinkään lähde, yhtä onnellinen on edelleen teltassa nukkumisesta ja ulkona syömisestä (vaikkei leiriruoka edelleenkään mun herkkua ole) kuin silloin nuorempanakin. Näitä hetkiä soisi myös syksyyn mahtuvan.


Vaikka kesän toivoisi jatkuvan ikuisesti ei syksykään huonolta vaihtoehdolta tunnu, kun katsoo kalenteriin ja tulevia asioita hetken aikaa miettii. Fysioterapeuttiopintoja on nyt takana 2 vuotta ja jäljellä vielä 1,5 vuotta. Kuten edellisessä kirjoituksessa mainitsinkin tulee opiskelu hieman muuttumaan kun Proakatemia viikon päästä käynnistyy. Mielenkiintoisia projekteja varmasti tiedossa, kun 10 fysioterapeuttiopiskelijaa ja 9 sosionomiopiskelijaa lyö viisaat päät yhteen ja ideoi projekteja. Tulevien projektien myötä saadaan kerättyä kokemuksia yrittäjyydestä ja kehitettyä ammatillisia taitoja.


Uusien koulutuulien lisäksi syksyssä on mitä odottaa...lokakuussa matkustan viideksi viikoksi Espanjaan suorittamaan työharjoittelua. Kohderyhmänä suomalaiset Benalmadenassa asuvat eläkeläiset ja Fuengirolan Suomi-koulun lapset. Tiedossa liikunnan riemua ja rentoa meininkiä aurinkoisessa ja lämpimässä maassa. Hienoa, että vielä tässä iässä opiskelu tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja kotiinkin on sitten mukava pitkän reissun jälkeen palata.

Ajatuksena olisi reissupäiväkirjaa tänne kirjoitella, katsotaan miten aurinkorannikon kiireiltä siihen jää aikaa ;) ...


❤  Ihanaa loppukesää/alkavaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti