torstai 1. toukokuuta 2014

Ylioppilaita, simaa, munkkia ja vappubrunssia!

Vappu, työväen juhla, tuo mukanaan ylimääräisen vapaapäivän. Juhlinta nykyään omalta osalta on rauhallisempaa ja tuo vapaapäivä tulee käytettyä hyödyllisemmin kuin nuorena. 

Vapunaattoa vietettiin hyvässä seurassa, hyvän ruuan ja juoman parissa. Muisteltiin lapsuuden leikkejä, kouluaikoja ja pelattiin Trivial Pursuitia (jossa allekirjoittanut ei ikinä pärjää...), mutta hauskaa oli ja yön pikkutunneille asti juttuja höpöteltiin. 
 


Vapunpäivänä suunnattiin keskustaan ja vappubrunssille. Hieman laajempaa ja erilaisempaa tarjontaa odotin brunssilta, mutta kyllä sillä vatsan sai täyteen. Ensi vuonna tarkempi tutustuminen brunssipaikan tarjontaan lienee paikallaan.   

Vapuksi sattui kylmä sää, mutta keskusta oli silti täynnä ihmisiä, valkolakkimeri oli hienoa katseltavaa. Näkyipä joukossa muutamia vanhoja, kellastuneitakin lakkeja. Oma lakki ei vielä paljoa ole kellastunut, vaikka edellisenä iltana tuli todettua ylioppilaskirjoituksista jo tovin vierähtäneen...15 vuotta, kääk! Syksyllä palaan ruutuun, joka yleensä on ylioppilaskirjoituksista seuraava ruutu, opiskelu nimittäin. Toivotaan, että 15 vuoden työ/elämänkokemuksella opiskelijan arki olisi hieman mukavampaa kuin aikoinaan tuoreena ylioppilaana ;). Asenne ja mielenkiinto tulevia opintoja kohtaan ainakin on kohdallaan, en malta odottaa koulun alkua!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti