tiistai 6. toukokuuta 2014

Me&I-kutsut ja älä laihduta - päivä!

Tänään vietetään Kansainvälistä älä laihduta - päivää, jonka tarkoituksena on herätellä ihmisiä kyseenalaistamaan laihduttamiseen ja painoon liittyviä päähänpinttymiä ja pakkomielteitä. Varsinkin nuorilla laihduttaminen voi saada aikaan vaurioita elimistössä. Päivän ajatuksena on saada ihmiset hyväksymään itsensä sellaisena kuin ovat ja saada terveellisiä elämäntapoja osaksi ihmisten elämää, laihduttamisen sijaan. Tällä tiellä itsekin olen, pari kiloa pitäisi "laihduttaa", mutta pyrkimyksenä on tehdä se terveellisten elämäntapojen kautta (hidasta, mutta toimivampaa, sano). Elämäntapojen kautta, jossa herkuttelukin on sallittua. 

Mikäs sen parempi keino viettää älä laihduta – päivää, kuin pitää Me&I - vaatekutsut. Ajatus kutsujen järjestämisestä lähti, kun olin itse vieraana kutsuilla ja vaaterekillä koreili toppi, jossa oli pieniä kleinbusseja ja olin myyty. Kyseinen tuote oli kuitenkin vain emännille lahjaksi(eli ei voinut siis tuosta noin vain ostaa). Hetken mietittyäni varasin esittelijän kanssa ajan omille kutsuille ja pian tuo ihana toppi onkin minun. 

Kutsujen järjestäminen on mukavaa ja herkkujen leipomiseenkin on hyvä syy. Tulee nähtyä ystäviä ja vaatteiden hypistelyn lomassa vaihdetaan kuulumiset.  Pientä piristystä arjen uurastukseen. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti