lauantai 1. elokuuta 2015

Minun Irlantini


Kesäloma on mennyt kuin siivillä ja kohta koittaa arkinen aherrus. Suomen kesä on ollut viileä ja sateinen, mutta on niitä aurinkoisiakin päiviä lomaan mahtunut. Olen saanut viilettää pitkin kesää vapaasti vailla suurempia suunnitelmia ja paljon ihania hetkiä on mieleen tallentunut. Akut on ladattu seuraavaa kouluvuotta varten. 

Kesän yksi kohokohta oli Irlannin lomani. Vierailuni vehreässä saarivaltiossa oli jo kolmas. Aiempina kertoina on koluttu itärannikkoa, mutta tällä kertaa tie vei länsirannikolle. Piipahdettiin myös saaren eteläosassa, joten saatiin nauttia sadekuurojen lisäksi myös auringonpaisteesta. Sää mukaili reissun ajan perinteistä Irlannin säätä: sadekuuroja ja pilvistä. Kotoisaa eikö?

Rakastan Irlannin vehreitä nummia, kapeita teitä (vasemmanpuoleista liikennettä...), kiviaitoja, lampaita, kauniita maisemia ja ystävällisiä ihmisiä. Erityisesti olen kiitollinen rakkaista ystävistäni, joiden luona on aina kotoisaa. Jokaisella vierailulla olen saanut sydämellisen vastaanoton ja tuntuu kuin olisi saapunut kotiin. Kuka olisi arvannut vuonna 2000 Rhodoksella, että tämä ystävyys tulee kestämään vuodesta toiseen? 

Olen siis tavannut rakkaat Irlannin ystäväni kesälomareissulla Rhodoksella ja vuosien varrella olemme tavanneet vuoroin Suomessa ja Irlannissa. Facebook, sähköposti ja Skype pitävät kuulumiset ajantasalla vaikka eri mantereella asutaankin. Samalla aaltopituudella pyöritään ja on ihana vaihtaa ajatuksia elämästä heidän kanssaan.  Kiitos rakkaat, että olette olemassa! 

Minun Irlantini, kuvina, olkaatte hyvät!


Pavlova á la Emily

Kuvien lataaminen tähän blogiin ei ole kovin sujuvaa, joten tässä vain pieni otanta matkasta. 
Mukavaa viikonloppua!

Ensi viikolla päästään vielä nauttimaan (toivottavasti?!) lämpimistä ilmoista... 

1 kommentti:

  1. beautifully written, you are always welcome in Ireland. and especially in to our home. Friends for ever, your stuck with us haha

    VastaaPoista