keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kohti käytännön harjoittelua!


Koulun penkkiä on tullut nyt kulutettua 9 kuukautta ja paljon on asioita opittu sekä paljon on asioita laitettu mieleen kypsymään. Ensimmäisen vuoden aikana on keskitytty terveen ihmisen liikkumisen havainnointiin ja luotu pohjaa "normaalille". Seuraavien vuosien aikana tullaan opiskelemaan kehon toimintaa, kun "normaalin" tilalle tulee muutoksia. Tarkkailun ja havainnoinnin siemen on näiden kuukausien aikana istutettu meihin fyssarin alkuihin ja kadulla kävelevien ihmisten kävelytyyleihin tulee kiinnitettyä huomiota. (Eli nou hätä, jos joku sua kadulla jää tuijottaan tai kaverin kanssa supisee susta...tulevia fysioterapeutteja ne vain on ;).)

Muutaman päivän päästä koittaa tulevien fyssareiden "tulikoe" eli 2 viikon käytännön harjoittelu alkaa! Tiedossa siis havainnointia, opiskelua ja tietojen siirtämistä käytäntöön. Koulua on kokonaisuudessaan enää kolmisen viikkoa jäljellä ja muutamia kirjallisia töitä vielä tehtävänä, mutta kohta voi sanoa: "Ohi on eka koulu vuosi, täältä tullaan kesä!"

 

Nyt on jatkettava matkalaukun pakkaamista, koska suuntaan käytännön harjoitteluun pohjoiseen, vanhempien lihapatojen ääreen ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti