keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Tervetuloa vuosi 2015!

Vuosi 2014 on taputeltu ja kokonaisuudessaan kyseessä oli upea vuosi. Tunneskaala (kuten kunnon vuoteen kuuluukin) heitteli surusta iloon, tylsyydestä innokkuuteen ja apeudesta onneen. Täydellistä!

Monta arjen pientä tähtihetkeä mahtui 365 päivään ja jokaisesta päivästä olen kiitollinen, niin hyvistä kuin huonoistakin. Huonojen päivien ansioista omassa asenteessa ja minuudessa on tapahtunut kehitystä. Toki kehitettävää riittää vielä tällekin vuodelle ;) (nälkäkiukut kun eivät vieläkään ole kadonneet :D, hieman kuitenkin lieventyneet... luulisin...).

Uuden vuoden lupauksia tuli tehtyä muutama, osa ääneen sanottuja, osa lupauksia minulle itselleni. 


 Arkinen aherruskin käynnistyi tänään, kun joululoma loppui ja opiskelut jatkuvat. Sen verran on kirjallisia töitä tiedossa, että en lupaa postaustahtiin suuria muutoksia ;). Arjen tähtihetket kuitenkin jatkuvat ja tammikuun edetessä rakkaat harrastuksetkin tekevät paluun. Piirustus, jooga, taitoluistelu ja zumba haastavat niin kehoa kuin mieltäkin. Ja on ne siskonpojatkin (ja sisko) tiukasti arjessa mukana :D! Kuten myös ihanat ystävät lähellä ja kaukana :D!


Onnellista ja ihanaa vuotta 2015! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti