keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Vapaapäivä Bollywood-tanssin tahtiin!

Vapaapäivä = lepopäivä ei kohdallani monestikaan toteudu. Tänäänkin siskon kanssa jalo ajatus oli vain olla ja ehkä vähän jotain takapihan puskaa siistiä..., mutta miten siinä sitten kävikään?

No, lepopäiväksi ei tätäkään vapaapäivää voi kutsua :D.

Aamusta käytiin pienellä shoppailureissu Pirkkalassa. Sieltä suunnattiin valmistamaan lounasta siskon luo. Yhteisen vapaapäivän sattuessa kohdalle on tapanamme lounaalla kokeilla uusia reseptejä. Tänään lautaselle päätyi Paahdettu kukkakaalisalaatti tonnikalan, mansikoiden ja uusien perunoiden kera. Nam!


Jälkkäriksi raparperi-mansikkakaurapaistosta, joka vei kielen mennessään!


 Hyvän lounaan jälkeen siirryttiin takapihalle nauttimaan auringosta, ihasteltiin kasvihuoneen ensimmäistä paprikaa ja hetki ehkä jopa levättiin ;).
 

Pihatöiden jälkeen suunnattiin sorsapuistoon, ohjelmassa oli Puistobollywoodia eli puistojumppaa Bollywood-teemalla. Musiikki oli hyvää, askelkuviotkin melko hyvin taittuivat ja hiki virtasi, täydellistä siis!  


Puistobollywoodin jälkeen mentiin hurraamaan siskonpojan 6 vee jalkapallopeliä. Siellä ne pienet Ronaldot, Messit ja Litmaset mennä viipottivat pallon perässä. Go PP-70!


Mukavan päivän päätteeksi istahdan hetkeksi sohvalle katsomaan Greyn anatomiaa. Iltapalaksi lasi viiniä, pari palaa tummaa suklaata ja rahka ananaksilla.  
Kiitän ja kumarran, tänään oli hyvä päivä  :D !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti